Muunneltavat teollisuuskalusteet sekä kone- ja laitesiirrot

Ota meihin yhteyttä »
Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä

Tutustu tuotevalikoimaan »
Valmistamme kalusteet itse

Liity sopimusasiakkaaksi »
Saat alennuksia ja tilaat verkkokaupasta laskulla ilman arvonlisäveroa

Produal

Tuotantoon lisää tilaa työpisteiden uusimisella 

Korkealaatuisia rakennusautomaation mittaus- ja säätölaitteita valmistava Produal Oy on tehnyt Putkiaivojen kanssa yhteistyötä jo useamman vuoden ajan. Putkiaivot toteutti yrityksen tuotantotilojen työpisteiden uudistuksen. Produal Oy:ssä ollaan tyytyväisiä lopputulokseen ja yhteistyö jatkuu tulevaisuudessakin. 

Uusien näkökulmien siivittämänä onnistuneeseen lopputulokseen 

Produal Oy:n tuotantotilat olivat käyneet ahtaiksi. Vanhat työpisteet olivat isoja ja kolhoja, eikä ihan enää tarkoituksenmukaisiakaan. 

Yritys kartoitti mahdollisia yhteistyökumppaneita ja lopulta kilpailussa oli kaksi tekijää, joista Putkiaivot valikoitui työpisteiden tekijäksi. 

Ensin otettiin tuote, joka oli uusi ja tullut meille yrityskaupan mukana. Se oli vähän outo lintu, kun ei itsekään oikein tiedetty miten sen tuotanto kannattaisi toteuttaa.

Jyri Sahlsten – Produal Oy:n tuotannon kehitysinsinööri

Putkiaivot saivat suunnitella työpisteen itse ja he konsultoivatkin meitä miten se kannattaisi tehdä. He esittelivät meille 3D-mallin jota käytiin läpi ja sitä pyöriteltiin useamman kerran kun tehtiin pieniä fiksauksia. Sen jälkeen tehtiin tilaus, saatiin pöydät ja oltiin lopputulokseen tyytyväisiä. Tultiin vakuuttuneeksi ja saatiin paljon ideoita mikä kaikki on mahdollista ajatellen meidän tuotantoa.

Jyri Sahlsten – Produal Oy:n tuotannon kehitysinsinööri

He lähestyivät asioita hieman eri tavalla kuin me itse ajattelimme, mikä toi meidän kannalta tosi tuoreita ja hyviä näkökulmia, miten kannattaisi lähestyä ja miten suunnitella työpisteitä

Jyri Sahlsten – Produal Oy:n tuotannon kehitysinsinööri

Onnistuneen ensimmäisen työpistetoteutuksen jälkeen yhteistyötä laajennettiin. Projektissa otettiin määrätietoisesti tuotannosta aina tietty alue tai tiimi kerralla ja uudistettiin työpisteitä siten. Käytännössä jos yhden tuotantopisteen halusi uudistaa, piti koko ympäristö samalla tehdä uusiksi. 

Työpisteiden uudistusprojekti kesti yhteensä reilut 2 vuotta. 

Suunnittelu huippuluokkaa 

Produal Oy:llä ollaan oltu erityisen tyytyväisiä yhteistyön helppouteen ja Putkiaivojen suunnittelun tasoon. 

Parasta heillä on ehdottomasti suunnittelu ja tietynlainen helppous kun ei ole mitään valmista tuotekatalogia. Kun he eivät ole tietyn tuotekatalogin vankeja, voidaan toteuttaa juuri meille sopivia ratkaisuja. Ja lisäksi he saavat valmista nopeasti.

Jyri Sahlsten – Produal Oy:n tuotannon kehitysinsinööri

Entä millaisia hyötyjä olette saavuttaneet yhteistyön ansiosta? 

Tilasäästöä ollaan tietenkin saatu. Alkuperäinen ahtausongelma on nyt saatu ratkaistua. Nyt tilat ovat tarkoituksenmukaiset ja sitä kautta tuotannon työ on jouhevampaa, mikä peilautuu suoraan valmistusaikoihin.

Jyri Sahlsten – Produal Oy:n tuotannon kehitysinsinööri

putkiaivot logo

Innovatiivisia ratkaisuja
vuodesta 2009

Putkiaivot Oy

Pursimiehenkatu 8 B
24100 Salo

Katso kartalla »

luotettava kumppani logo kauppalehti menestyjät logo suomen vahvimmat platina logoISPM 15 merkintä (ISPM 15-merkintäoikeus)

Copyright © 2024 Putkiaivot Oy