Muunneltavat teollisuuskalusteet sekä kone- ja laitesiirrot

Ota meihin yhteyttä »
Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä

Tutustu tuotevalikoimaan »
Valmistamme kalusteet itse

Liity sopimusasiakkaaksi »
Saat alennuksia ja tilaat verkkokaupasta laskulla ilman arvonlisäveroa

Etusivu » Teollisuuskalusteet » Läpivirtaushyllyt

LÄPIVIRTAUSHYLLYT – TEHOKKUUTTA VARASTOON

Läpivirtaushyllyt eli FIFO-hyllyt (First In, First Out), ovat varastointiratkaisuja, jotka tuovat tehokkuutta tuotteiden käsittelyyn. Meidän FIFO hyllyillämme varmistat, että ensimmäisenä varastoon saapunut tuote myös poistetaan ensimmäisenä. Tämä helpottaa erityisesti ”parasta ennen”-päivämäärien ja vaihtuvien tuote-erien hallintaa. Toimitamme hyllyt valmiiksi koottuina mutta ne mukautuvat myös teidän varastointitarpeisiinne.

Ota yhteyttä – pyydä tarjous

Ohessa esimerkkejä ratkaisuistamme:

Läpivirtaushyllyt - ota yhteyttä putkiaivot.fi Tehosta työskentelyä läpivirtaushyllyillä - ota yhteyttä putkiaivot.fi Monipuoliset ratkaisut läpivirtahyllyistä - ota yhteyttä putkiaivot.fi
3D läpivirtaushylly Läpivirtaushyllyllä säästetään tilaa Läpivirtaushyllyt räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan

Tilaa läpivirtaushyllyt – Suomen nopein toimitus

 • Kerro meille tarpeestasi soittamalla 0207 614 660 tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen
 • Teemme tarpeen mukaan kartoituskäynnin paikan päällä
 • Räätälöity suunnitelma ja sen hyväksyttäminen
 • Tuotantovaihe, jossa laatu ja tarkkuus ovat etusijalla
 • Hyllyjen lopputarkastus ja puhdistus
 • Tuotteiden toimitus ja asennuspalvelu

Läpivirtaushyllyjen käyttökohteita

Läpivirtaushyllyjä käytetään laajasti teollisuuden tuotannoissa ja varastoissa. Ne ovat erityisen hyödyllisiä tilanteissa, joissa tuotteiden säilyvyysaika on rajallinen tai järjestelmällinen varastointi on välttämätöntä. Joustavasti asennettavat FIFO hyllyt ovat käytännöllisiä ja hyödyllisiä pilaantuvien tavaroiden, kuten elintarvikkeiden ja lääkkeiden, varastointiin. Läpivirtaushyllyt ovat yleisiä myös elektroniikkateollisuudessa ja muilla aloilla, joissa tuotteiden nopea käsittely ja toimitus ovat erityisen tärkeitä.

Mitä hyötyä on Putkiaivojen läpivirtaushyllyistä?

Läpivirtaushyllyt tarjoavat monipuolisia etuja, jotka parantavat varastonhallintaanne ja logistiikkaa. Hyllyjen painovoimainen eteenpäin siirto säästää aikaa ja vähentää varastossa tarvetta manuaaliselle työlle.  Jarrut ja muut mekanismit varmistavat turvallisen ja hallitun tavaroiden liikkeen hyllyssä.

Läpivirtaushyllyt mahdollistavat optimoidun tilankäytön, koska varastointi ja varastosta otto tapahtuvat eri puolilta hyllyä. FIFO periaate varmistaa, että vanhimmat tuotteet käytetään ensin. Hyllyjä voidaan mukauttaa eri kokoisten ja muotoisten tuotteiden mukaan. FIFO hyllyjä voidaan laajentaa ja muokata tarpeen mukaan, mikä lisää niiden joustavuutta.

Kysy lisää

Mitä eroa on läpivirtaushyllyillä ja tavallisilla varastohyllyillä?

Läpivirtaushyllyt eroavat tavallisista varastohyllyistä useilla tavoilla, jotka tekevät niistä varastoinnissa erityisen tehokkaita.

 • Varastointiperiaate: FIFO-periaate varmistaa, että ensimmäisenä varastoon saapunut tavara poistetaan ensimmäisenä. Tavalliset varastohyllyt eivät välttämättä noudata tätä periaatetta ja niissä voi toteutua esimerkiksi LIFO-periaate (Last In, First Out) tai satunnainen varastointi.
 • Rakenne ja toiminta: läpivirtaushyllyissä on kaltevat rullakiskot tai esimerkiksi peltitasot, jotka siirtävät tuotteet automaattisesti hyllyn purkupäähän. Tavallisissa varastohyllyissä tuotteet yleensä sijoitetaan paikoilleen ja otetaan sieltä manuaalisesti.
 • Tilankäyttö: tehokas tilankäyttö, koska läpivirtaushyllyt mahdollistavat tuotteiden tiiviin varastoinnin ja vähentävät tarvetta käytäville. Tavallisissa varastohyllyissä tilankäyttö ei ole yhtä optimoitu, ja ne voivat vaatia enemmän tilaa tuotteiden sijoittamiseen ja poimintaan.
 • Tuotteen käsittely: läpivirtaushyllyissä tuotteiden käsittely on vähäisempää, koska tuotteet liikkuvat itsestään hyllyn läpi. Tavallisissa hyllyissä tuotteiden siirtelyyn tarvitaan enemmän työtä ja aikaa.
 • Soveltuvuusalueet: läpivirtaushyllyt soveltuvat erityisesti suurimenekkisten tuotteiden varastointiin.

Ole tehokas ja tilaa FIFO hyllyt varastoosi

Putkiaivot tunnetaan hyvästä palvelusta, korkeasta ammattitaidosta ja nopeista toimituksista. Olemme saaneet kiitosta siitä, että huomioimme asiakkaan edun kaikissa ratkaisuissamme ja palveluissamme. Pyrimme vastaamaan kaikkiin asiakastiedusteluihin yhden työpäivän kuluessa, joten ota yhteyttä ja kerro tarpeestasi.

Usein Kysytyt Kysymykset

Kyllä, läpivirtaushyllyt ovat räätälöitävissä ja niitä voidaan mukauttaa eri kokoisten ja muotoisten tuotteiden mukaan. Tämä tekee niistä joustavan ratkaisun monenlaisiin varastointitarpeisiin.

Läpivirtaushyllyt on suunniteltu turvallisuutta silmällä pitäen. Niissä on usein jarrut ja muita mekanismeja, jotka varmistavat tuotteiden hallitun ja turvallisen liikkeen hyllyssä.

On tärkeää arvioida varastoitavien tuotteiden koko, muoto ja paino sekä varaston tilankäyttö ja logistiikkaprosessit. Lisäksi kannattaa miettiä hyllyjen räätälöintimahdollisuuksia ja laajennettavuutta tulevaisuuden tarpeita ajatellen.

On suositeltavaa noudattaa valmistajan antamia ylläpitosuosituksia.

icon ota yhteytta

Ota meihin yhteyttä

Haluatko henkilökohtaista palvelua? Ota meihin yhteyttä ja sovi maksuton konsultaatio.

Lähetä yhteydenottopyyntö
icon tyokalu

Lähetä tarjouspyyntö

Lähetä tarjouspyyntö lomakkeella. Vastaamme mahdollisimman nopeasti.

Pyydä tarjous

Ota meihin yhteyttä »
Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä

Tutustu tuotevalikoimaan »
Valmistamme kalusteet itse

Liity sopimusasiakkaaksi »
Saat alennuksia ja tilaat verkkokaupasta laskulla ilman arvonlisäveroa

putkiaivot logo

Innovatiivisia ratkaisuja
vuodesta 2009

Putkiaivot Oy

Pursimiehenkatu 8 B
24100 Salo

Katso kartalla »

luotettava kumppani logo kauppalehti menestyjät logo suomen vahvimmat platina logoISPM 15 merkintä (ISPM 15-merkintäoikeus)

Copyright © 2024 Putkiaivot Oy