Muunneltavat teollisuuskalusteet sekä kone- ja laitesiirrot

Ota meihin yhteyttä »
Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä

Tutustu tuotevalikoimaan »
Valmistamme kalusteet itse

Liity sopimusasiakkaaksi »
Saat alennuksia ja tilaat verkkokaupasta laskulla ilman arvonlisäveroa

Etusivu » Teollisuuskalusteet » Kuljetusvaunut

Keräilyvaunut ja kuljetuskärryt varastoon sekä teollisuuteen

Keräilyvaunuja eli kuljetuskärryjä käytetään esimerkiksi teollisuudessa ja varastoissa tavaroiden keräämiseen, järjestämiseen ja siirtämiseen. Putkiaivojen keräilyvaunut on suunniteltu erityisesti tehokkaaseen ja nopeaan keräilyyn teollisuusympäristöissä. Ergonomiset ja innovatiiviset ratkaisumme tukevat ja helpottavat työskentelyä myös pakkauspisteissä ja toimivat aputilana työpisteissä.

Ota yhteyttä kuljetusvaunuista

Ohessa esimerkkejä tuotteistamme.

Kuljetuskärryt hyllyllä tai tasolla - ota yhteyttä putkiaivot.fi Kuljetusvaunut kätevästi putkiaivot.fi Kuljetuskärryt yritykselle - ota yhteyttä putkiaivot.fi
Profiilista valmistettu kuljetusvaunu 3D-kuva vaunusta Kuljetusvaunu lisävarusteilla

Tehosta ja helpota toimintaa keräilyvaunuilla

Kustannustehokkaat keräilyvaunumme kestävät jatkuvaa käyttöä ja kantavat raskaitakin kuormia ilman, että ne vaurioituvat tai kuluvat nopeasti. Niiden riittävän suuri kantavuus ja tilavuus takaavat, että vaunut palvelevat käyttötarkoitustaan mahdollisimman tehokkaasti.

Tukevat mutta kevytrakenteiset keräilyvaunut ovat helposti ohjattavia ja liikuteltavia mikä mahdollistaa niiden kätevän ohjailun ja liikkuvuuden myös ahtaissa tiloissa. Helposti puhdistettavat materiaalit ja suunnittelu varmistavat, että kuljetusvaunut sopivat myös puhdastiloihin.

Kysy lisää

Räätälöinti ja lisävarusteet vaunuihin

Räätälöintimahdollisuuksien ansiosta Putkiaivojen keräilyvaunut tarjoavat teille mahdollisuuden säätää ja muokata vaunuja vastaamaan toimintaympäristönne tarpeita. Esimerkiksi helposti säädettävät hyllyvälit sekä jakajat tekevät erikokoisten ja -muotoisten tuotteiden kuljettamisesta sujuvaa ja tehokasta. Räätälöidyt keräilyvaunumme vähentävät työntekijän fyysistä rasitusta ja parantavat tehokkuutta – esimerkkinä oikea työkorkeus hyllyille. Helposti käsiteltävät lukitusmekanismit tai modulaariset hyllyosat voivat myös olla tärkeitä ominaisuuksia käyttömukavuuden kannalta.

Keräilyvaunumme mukautuvat eri käyttötarpeisiin ja voitte tarvittaessa muuttaa esimerkiksi hyllyjen järjestystä tai korkoja. Valittavana on myös eri tasovaihtoja, rullatasoja ja pyöriä. Vaunut voidaan varustaa esimerkiksi paikalla viivakoodilukijalle tai tabletille, mikä helpottaa keräilijän työskentelyä. Hyvin suunniteltu keräilyvaunu lisää tehostaa työnkulkuja ja auttaa parantamaan tuottavuutta sekä ergonomiaa varasto- ja keräilytöissä.

Pyydä tarjous keräilyvaunuista

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miksi valita Putkiaivojen keräilyvaunut?

Valitsemalla Putkiaivojen keräilyvaunut saatte kustannustehokkaat, vankkarakenteiset ja kevyesti liikuteltavat vaunut, jotka on suunniteltu kestämään jatkuvaa käyttöä vaativissakin olosuhteissa. Vaunumme ovat räätälöitävissä kunkin asiakkaan tarpeisiin, tarjoavat erinomaisen ergonomian ja takaavat hyvän työtehokkuuden.

Miten keräilyvaunujen ergonomiaa on parannettu?

Olemme keskittyneet suunnittelussa erityisesti ergonomiaan. Vaunuissa on muokattavissa esimerkiksi säädettävät hyllykorkeudet. Myös niiden rakennetta voidaan keventää liikutettavuuden helpottamiseksi. Tämä vähentää työntekijän fyysistä rasitusta ja edistää parempaa työasentoa keräilytyön aikana.

Kuinka monipuolisesti keräilyvaunuja voidaan muokata?

Putkiaivojen keräilyvaunut ovat äärimmäisen monipuolisia; voitte säätää hyllyjen korkeuksia tai lisätä jakajia, pidikkeitä tai lokerikkoja, muokata vaunua lisävarusteilla kuten rullatasoilla tai erilaisilla pyörävaihtoehdoilla ja jopa asentaa telineitä työkaluille, viivakoodinlukijoille tai tableteille.

Minkälainen kantavuus keräilyvaunuilla on?

Keräilyvaunumme ovat suunniteltu kestämään raskaidenkin kuormien siirtelyä turvallisesti ja helposti. Kantavuuden tarkka määrä vaihtelee mallista riippuen (esimerkiksi pyörävalinnat). Voitte luottaa siihen, että vaunumme ovat tarpeeksi vahvoja vaativiinkin työtehtäviin.

Kuinka helppo keräilyvaunu on pitää puhtaana?

Putkiaivojen keräilyvaunut on suunniteltu helposti puhdistettaviksi hyödyntäen eri materiaaleja. Materiaalivalinnat takaavat, että vaunut soveltuvat eri puhdastilaluokkiin.

Miten keräilyvaunua voidaan käyttää maksimoimaan varastonhallinnan tehokkuus?

Keräilyvaunut maksimoivat tehokkuuden tarjoamalla työntekijöille helpon ja nopean tavan kerätä ja siirtää tuotteita. Vaunujen räätälöitävyys mahdollistaa erityyppisten ja -kokoisten tuotteiden keräämisen samanaikaisesti, mikä vähentää keräilyyn kuluvaa aikaa ja parantaa koko tuotantoprosessin sujuvuutta. Lisävarusteiden, kuten hyllyjakajien ja työkalupisteiden, avulla työntekijät voivat työskennellä entistä järjestelmällisemmin ja turvallisemmin.

icon ota yhteytta

Ota meihin yhteyttä

Haluatko henkilökohtaista palvelua? Ota meihin yhteyttä ja sovi maksuton konsultaatio.

Lähetä yhteydenottopyyntö
icon tyokalu

Lähetä tarjouspyyntö

Lähetä tarjouspyyntö lomakkeella. Vastaamme mahdollisimman nopeasti.

Pyydä tarjous

Ota meihin yhteyttä »
Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä

Tutustu tuotevalikoimaan »
Valmistamme kalusteet itse

Liity sopimusasiakkaaksi »
Saat alennuksia ja tilaat verkkokaupasta laskulla ilman arvonlisäveroa

putkiaivot logo

Innovatiivisia ratkaisuja
vuodesta 2009

Putkiaivot Oy

Pursimiehenkatu 8 B
24100 Salo

Katso kartalla »

luotettava kumppani logo kauppalehti menestyjät logo suomen vahvimmat platina logoISPM 15 merkintä (ISPM 15-merkintäoikeus)

Copyright © 2024 Putkiaivot Oy