Muunneltavat teollisuuskalusteet sekä kone- ja laitesiirrot

Ota meihin yhteyttä »
Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä

Tutustu tuotevalikoimaan »
Valmistamme kalusteet itse

Liity sopimusasiakkaaksi »
Saat alennuksia ja tilaat verkkokaupasta laskulla ilman arvonlisäveroa

Myynti- ja toimitusehdot

Hinnat

Hinnat vapaasti varastossamme.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.  Kaikki hinnat ilmoitettu euroina. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Toimitusajat

Pääosa tuotteista heti varastosta.  Tuotteet lähtevät pääasiallisesti 2:n arkipäivän kuluessa tilauksesta mikäli tilaus on tehty edeltävänä arkipäivänä ennen klo 12.00. Tilaustuotteet tehdastoimituksina 2-3 viikkoa tilauksestanne force majeure -varauksin. Tilaus lähetetään kun maksu on kirjautunut Putkiaivot Oy:n järjestelmään.

Maksuehdot

Pankki- ja luottokorttimaksut, mobiilimaksutavat sekä lasku- ja osamaksupalvelut Paytrail maksunvälityspalvelun kautta.

Yritysasiakkaat laskulla, 14pv netto. Tarkistamme aina uusien laskutusasiakkaiden luottotiedot.

Viivästyskorko on korkolain mukainen.

Paytrail Oyj

Paytrail Oyj on sinulle turvallinen maksutapa. Paytraililla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Paytrail Oyj:n (Y-tunnus 2122839-7) ylläpitämä, ja se on osa Nets-perhettä. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle.

Pankki- ja luottokorttimaksut, mobiilimaksutavat ja lasku- ja osamaksupalvelut

Paytrail maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja OmaSp pankin maksupainikkeilla.

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa.

Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. Apple Pay on Apple-laitteessa toimiva palvelu, jolla voi maksaa ostoksia laitteeseen liitetyltä maksukortilta.

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, Mastercard-, Debit Mastercard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, Mastercard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan verkkokauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Lasku- ja osamaksutavoista käytössämme on Op Lasku, Walley ja Jousto. Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Pakkaukset

Logististen kustannusten minimoimiseksi pääosa tuotteista toimitetaan kokoamattomina, ellei toisin mainita.

Toimitukset, kulut ja tavaran huomautukset

Toimitusehto on pääsääntöisesti FCA (vapaasti kuljettajalla) ja lähetyspaikkana Putkiaivot Oy:n toimipiste. Toimitus voidaan lähettää asiakkaan rahtisopimuksella. Yritysasiakkaalle lähetykset lähetetään suoraan osoitteeseen, yksityisasiakkaalle lähimpään Matkahuollon tai Postin pisteeseen.

Mahdolliset muistutukset tavaran laadusta tai muista epäkohdista on tehtävä viimeistään 8 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Putkiaivot Oy ei vastaa ns. epäsuorista vahingoista, kuten esimerkiksi asiakkaan tulonmenetyksestä, tai muulle kuin toimitetulle tuotteelle tapahtuneista vahingoista.

Palautukset

Ostajan tulee aina sopia palautuksesta myyjän kanssa etukäteen. Mikäli kyseessä on ostajan virhe, ostaja maksaa palautuksesta johtuvat kulut ja myyjän kanssa sovitut mahdolliset käsittelymaksut. 

Takuu

Kaikille toimittamillemme tuotteille myönnämme vähintään vuoden takuun, joka korvaa mahdolliset valmistus- ja raaka-aineviat. Sellaisissa tapauksissa, joissa takuuaika on pidempi, on tuotteen yhteydessä siitä erillinen maininta. Takuu ei korvaa toimittamiemme tuotteiden virheellisestä käytöstä aiheutuneita vahinkoja. 

Muutokset

Hinnastomme on voimassa toistaiseksi. Mahdollisesti vaihtelevien valuuttakurssien tai kohonneiden raaka-aine- tai työkustannusten takia pidätämme itsellemme oikeuden tarvittaessa tarkistaa hintojamme. Pidätämme myös oikeuden varastosaldojen, selkeästi virheellisten hintojen ja tuotetietojen korjaamiseen.

Tuotteiden värit kuvissa saattavat poiketa alkuperäisistä. Tämä johtuu sellaisista teknisistä syistä kuin näyttöjen värimääritykset, digitaalinen kuvankäsittely jne.

Tavaran omistus

Myyjä pidättää tavaran omistusoikeuden itselleen, kunnes maksu tavarasta ja toimituksesta on kokonaisuudessaan suoritettu. 

Jokaisesta tilauksesta lähetetään ostajalle tilausvahvistus.

putkiaivot logo

Innovatiivisia ratkaisuja
vuodesta 2009

Putkiaivot Oy

Pursimiehenkatu 8 B
24100 Salo

Katso kartalla »

luotettava kumppani logo kauppalehti menestyjät logo suomen vahvimmat platina logoISPM 15 merkintä (ISPM 15-merkintäoikeus)

Copyright © 2024 Putkiaivot Oy