Muunneltavat teollisuuskalusteet sekä kone- ja laitesiirrot

Ota meihin yhteyttä »
Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä

Tutustu tuotevalikoimaan »
Valmistamme kalusteet itse

Liity sopimusasiakkaaksi »
Saat alennuksia ja tilaat verkkokaupasta laskulla ilman arvonlisäveroa

Etusivu » Teollisuuskalusteet

Teollisuuskalusteet vaativaankin käyttöön

Yritys-, varasto- ja teollisuuskalusteet niin pieneen kuin isoonkin tilaan, juuri sinun tarpeitasi ajatellen. Teollisuuskalusteemme ovat pitkäikäisiä ja kestävät teollisen ympäristön asettamia haasteita kuten kemikaaleja, suuria kuormituksia ja jatkuvaa käyttöä.

Kalusteemme ovat tilaa säästäviä sekä helposti muunneltavia ja puhdistettavia. Niissä yhdistyvät korkealaatuiset materiaalit, räätälöity suunnittelu ja innovatiiviset ratkaisut, jotka on suunniteltu vastaamaan teollisuuden yhä kasvaviin vaatimuksiin. Valikoimistamme löydät esimerkiksi teollisuuden työpisteet, kokoonpanolinjat ja -solut, erilaiset vaunut, hyllyt, läpivirtaushyllyt sekä muut tarvittavat ratkaisut tuotantoon ja varastoon. Valmistamme ja toimitamme monipuoliset teollisuuden kalusteet kaikkialle Suomeen.

Ota yhteyttä

Tuotekategoriat

Tuotevalikoima

Näytetään kaikki 2 tulosta

Ammattitaitoinen suunnittelu räätälöitynä teidän toiveisiinne

Teollisuuskalusteet ovat olennainen osa jokaista tuotantolaitosta, varastoa ja työpajaa. Yritykset ovat kuitenkin erilaisia, joten tarjoamme teille mahdollisuuden räätälöityyn suunnitteluun, jossa tarpeenne ja toiveenne otetaan huomioon alusta alkaen. Voitte valita yksittäisiä tuotteita tai kokonaisuuden erilaisia teollisuuskalusteita työpisteistä ja työasemista kokoonpanolinjoihin, säilytysrakenteisiin ja kuljetusvaunuihin, jotka kaikki on suunniteltu kestämään vaativiakin olosuhteita ja lisäämään teidän tuottavuutta.

Meille on tärkeää seurata uusimpia trendejä ja teknologisia innovaatioita teollisuuskalusteiden alalla. Esimerkiksi modulaariset järjestelmät ja älykkäät varastointiratkaisut parantavat tilankäyttöänne ja tuotantoprosessinne tehokkuutta. Otamme suunnittelussa huomioon myös työntekijöiden turvallisuuden ja mukavuuden, mikä heijastuu valitsemiimme ergonomisiin suunnitteluratkaisuihin.

Oikein suunnitellut teollisuuskalusteet:

  • vähentävät fyysistä rasitusta
  • parantavat työn suorituskykyä asettamalla tarvittavat työkalut ja materiaalit sopivalle korkeudelle ja etäisyydelle

Huolelliseen suunnitteluun sisältyy muun muassa työpisteiden säädettävyys, jotta ne sopivat kaikille käyttäjille. Teollisuuskalusteiden suunnittelussa ja valmistuksessa turvallisuus ja luotettavuus ovat ensiarvoisen tärkeitä. Noudatamme tiukkoja turvallisuusmääräyksiä ja laatustandardointeja varmistaaksemme, että tuotteemme ovat turvallisia työntekijöille ja käyttäjille.

Kysy lisää

Innovatiivisilla ratkaisuilla teollisuustilat uudelle tasolle

Käytämme uusimpia materiaaleja ja teknologioita luodaksemme teollisuuskalusteita, jotka täyttävät tämän päivän uudistuneet tarpeet ja mukautuvat tulevaisuuden muuttuviin käyttötarkoituksiin. Älykkäät säilytysjärjestelmämme ja modulaariset kokoonpanolinjat ovat esimerkkejä tuotteista, jotka voivat mukautua liiketoimintanne kasvaessa tai muuttuessa.

  • Kokoonpanolinjat ja -solut nopeuttavat materiaalivirtausta ja tehostavat tuotantoa yhdistämällä useita työpisteitä ketjuksi. Tuotantolinja rakennetaan joko putkirunkoisena tai alumiiniprofiilirunkoisena.
  • Kuljetuskärryt ja keräilyvaunut sopivat tehokkaaseen ja nopeaan keräilyyn teollisuusympäristöissä ja varastoissa. Ergonomiset ja innovatiiviset ratkaisumme helpottavat työskentelyä myös pakkauspisteissä ja toimivat aputilana työpisteissä. Runsaasti lisävarusteita.
  • Läpivirtaushyllyt ovat varastohyllyjä, joissa tuotteet kulkevat prosessin läpi fifo-periaatteella. Hyllyt ovat helposti ja nopeasti muokattavia käytön mukaan. Tehosta näillä varastosi toimintaa.
  • Sähköpöydät tukevat ergonomista työskentelyä myös kotitoimistossa. Valmismallistosta löydät kustannustehokkaat ratkaisut.
  • Teollisuuden työpisteet saat täysin räätälöitynä ja haluamillasi lisävarusteilla. Työpiste, kokoonpanopöytä tai varastopöytä voi olla esimerkiksi säädettävä tai kiinteä; sen leveys ja korkeus tehdään toiveidesi mukaan.
  • Teollisuushyllyt tuovat tilaa varastointiin ja tuotantotiloihin. Hyllyt tehdään joko putkirunkoisina tai alumiiniprofiilirunkoisina.
  • Työkalutelineet ja työkaluseinät tekevät työskentelystä järjestelmällisempää, tehokkaampaa, miellyttävämpää ja turvallisempaa, kun kaikki työkalut ovat paikallaan. Runsaasti lisävarusteita ja helppo muokattavuus.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Vuosia teollisuuskalusteiden parissa työskennellyt henkilökuntamme on valmiina auttamaan teitä sopivien ratkaisujen löytämiseksi. Olipa kyseessä tehtaan tuotantoalue, varaston hyllyjärjestelmät tai kokoonpanoteollisuuden tarpeet, meillä on ratkaisut, jotka tuovat lisäarvoa teidän päivittäiseen toimintaanne.

Ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri sinulle toimiva tuotanto- tai varastoratkaisu! Olemme kotimainen toimittaja jo yli 10 vuoden kokemuksella. Meiltä saat ammattitaitoisen palvelun tarjouksesta aina tarvittaessa asennukseen asti! Toimitamme kaikkialle Suomeen.

Pyydä tarjous kalusteista

Usein Kysytyt Kysymykset

Meillä on laaja valikoima teollisuuskalusteita, joihin kuuluu työpisteitä, kokoonpanolinjoja, erilaisia vaunuja, hyllyjärjestelmiä sekä muita tuotanto- ja varastointiratkaisuja.

Kyllä, palveluumme kuuluu kustomoitujen ratkaisujen suunnittelu ja toteutus.

Kyllä, tuotteemme on suunniteltu kestämään teollisuuden vaativia olosuhteita, ja ne ovat kustannustehokkaita pitkällä aikavälillä.

Teollisuuspöydän mitoituksessa on tärkeää ottaa huomioon käyttötarkoitus, käytettävät työkalut ja tarvittava kantavuus. Työtilan mitat ja pöydän sijainti suhteessa muihin kalusteisiin vaikuttavat myös mitoitukseen.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme tarjoaa asennuspalveluita ja ylläpitoa tuotteillemme.

Toimitusaika voi vaihdella riippuen kalusteen tyypistä, räätälöinnin asteesta ja tuotannon aikataulusta. Tyypillinen toimitusaikamme on kaksi viikkoa tilauksesta, mutta voimme antaa tarkan toimitusajan tilauksen vahvistamisen jälkeen.

Laatu varmistetaan huolellisella materiaalien valinnalla, tarkoilla valmistusprosesseilla ja lopputarkastuksilla.

Voitte tehdä tilauksen suoraan verkkosivustomme kautta, soittamalla myyntitiimillemme 020 761 4660 tai ottamalla yhteyttä sähköpostilla putkiaivot@putkiaivot.fi. Autamme mielellämme määrittelemään tarpeitanne ja ehdotamme sopivia tuotteita.

icon ota yhteytta

Ota meihin yhteyttä

Haluatko henkilökohtaista palvelua? Ota meihin yhteyttä ja sovi maksuton konsultaatio.

Lähetä yhteydenottopyyntö
icon tyokalu

Lähetä tarjouspyyntö

Lähetä tarjouspyyntö lomakkeella. Vastaamme mahdollisimman nopeasti.

Pyydä tarjous

Ota meihin yhteyttä »
Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä

Tutustu tuotevalikoimaan »
Valmistamme kalusteet itse

Liity sopimusasiakkaaksi »
Saat alennuksia ja tilaat verkkokaupasta laskulla ilman arvonlisäveroa

putkiaivot logo

Innovatiivisia ratkaisuja
vuodesta 2009

Putkiaivot Oy

Pursimiehenkatu 8 B
24100 Salo

Katso kartalla »

luotettava kumppani logo kauppalehti menestyjät logo suomen vahvimmat platina logoISPM 15 merkintä (ISPM 15-merkintäoikeus)

Copyright © 2024 Putkiaivot Oy