Muunneltavat teollisuuskalusteet sekä kone- ja laitesiirrot

Ota meihin yhteyttä »
Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä

Tutustu tuotevalikoimaan »
Valmistamme kalusteet itse

Liity sopimusasiakkaaksi »
Saat alennuksia ja tilaat verkkokaupasta laskulla ilman arvonlisäveroa

Etusivu » Puhdastilakalusteet

PUHDASTILAKALUSTEET – TARKKUUTTA JA LAATUA

Puhdastilakalusteet ovat erikoiskalusteita, jotka on suunniteltu täyttämään erityisiä tarpeita. Ne ovat olennainen osa monia toimintaympäristöjä, kuten laboratorioita sekä lääke- ja elektroniikkateollisuutta. Puhdastilakalusteemme on helppo pitää puhtaana, mikä on tärkeää näissä herkissä ympäristöissä. Kalusteemme täyttävät korkeimmat laatustandardit ja mukautuvat erilaisiin tarpeisiin. Ne on suunniteltu kestämään aikaa ja tarjoavat luotettavaa palvelua vuosien ajan.

Ota yhteyttä puhdastilakalusteista

Tuotekategoriat

Miksi tilata puhdastilakalusteet meiltä?

Yrityksemme vahvuudet ovat selkeät: tuotteiden räätälöitävyys, nopea toimitus ja edulliset hinnat. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden saada juuri heidän kohteeseensa ja tarpeisiinsa suunnitellut korkean hygieniatason kalusteet, jotka valmistetaan mittojen mukaan Suomessa. Kotimainen tuotanto mahdollistaa kilpailukykyiset hinnat ja nopeat toimitusajat jopa 2 viikossa.

Valikoimamme kattaa kaiken tarvittavan puhdastiloihin kuten puhdastilapöydät, hyllyt, kärryt, telineet, naulakot ja pukeutumispenkit. Kalusteet ovat saatavilla sekä kiinteinä että siirrettävinä malleina tarjoten joustavuutta ja tehokkuutta tilankäyttöön. Suunnittelumme lähtökohtia ovat aina ergonomia, työhyvinvointi ja turvallisuus.

Jokainen korkealaatuisista materiaaleista valmistettu kalusteemme tarkastetaan, puhdistetaan ja pakataan huolellisesti ennen toimitusta. Varmistamme, että ne saapuvat asiakkaalle täydellisessä kunnossa. Tarjoamme laajan valikoiman ruostumattomasta teräksestä valmistettuja RST kalusteita sekä laboratoriokalusteita, jotka täyttävät erilaiset laatuvaatimukset.

Kun valitset meidät, valitset kumppanin, joka ymmärtää puhdastilojen ainutlaatuiset haasteet ja tarjoaa ratkaisuja erilaisiin ympäristöihin.

Projektin eteneminen

 • Kerro meille tarpeestasi soittamalla 0207 614 660 tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen
 • Teemme tarpeen mukaan kartoituskäynnin paikan päällä
 • Suunnitelma, 3D-mallinnus ja sen hyväksyttäminen
 • Tarvittavat päivitykset suunnitelmaan
 • Tuotantovaihe
 • Puhdastilakalusteiden lopputarkastus ja puhdistus
 • Tuotteiden toimitus
 • Asennuspalvelu tarvittaessa

Kalusteiden viimeistely ja puhdistus

Puhdastilakalusteet tarkastetaan, puhdistetaan ja pakataan erityisellä tarkkuudella ennen asiakkaalle toimitusta.

3D puhdastilapöytä 3D puhdastilakärry

Täältä näet lisää esimerkkejä toteuttamistamme ratkaisuista Advafab Oy:lle.

Puhdastilakalusteet – ratkaisut vaativaan ympäristöön

Puhdastilat ovat olennainen osa esimerkiksi tutkimuslaboratorioita, lääke- ja bioteollisuutta sekä muita teollisuudenaloja. Ne edellyttävät toiminnassaan erityistä huomiota ilmanlaadun, puhtauden ja kontaminaation hallintaan. Yrityksemme tarjoaa kattavan valikoiman puhdastilakalusteita, jotka on suunniteltu vastaamaan näiden tilojen vaatimuksia.

Laboratoriokalusteilla turvallisuutta ja ergonomiaa

Puhdastilakalusteet ovat olennainen osa kontrolloidun ja steriilin ympäristön ylläpitoa, joka on välttämätön monille tieteellisille ja tutkimustoiminnoille. Puhdastilakalusteet auttavat muun muassa suojaamaan näytteitä, sillä ne on suunniteltu vastaamaan tutkimustilojen tiukkoja puhtaus- ja steriiliysvaatimuksia.

Ergonomisesti suunnitellut kalusteet myös vähentävät tuki- ja liikuntaelinsairauksien riskiä ja parantavat tuottavuutta. Laboratoriokalusteemme ovat helppoja puhdistaa ja kestävät jatkuvaa käyttöä. Tilaa meiltä puhdastilapöydät, puhdastilahyllyt, puhdastilakaapit, pukeutumispenkki, kenkähyllyt ja työpöydät.

Tässä muutamia syitä, miksi Putkiaivojen kalustetarjonta vastaa kysyntään:

 • Tarkkuus ja luotettavuus: erityisesti laboratorioissa tarkkuus on avainasemassa. Puhdastilakalusteet mahdollistavat kontrolloidun ympäristön, jossa tutkimuksia voidaan suorittaa ilman ulkoisten tekijöiden aiheuttamia häiriöitä.
 • Puhtauden ylläpito: puhdastilakalusteet on suunniteltu niin, että ne ovat helposti puhdistettavissa ja ne kestävät desinfiointiaineita korkean hygieniatason ylläpitämiseksi.
 • Räätälöitävyys: puhdastilakalusteet voidaan suunnitella ja valmistaa räätälöidysti, jotta ne sopivat tarkasti kunkin tilan vaatimuksiin.

Kysy lisää – pyydä tarjous

Tuotantotilojen kalusteet – kestävyyttä ja toimivuutta

Elektroniikkateollisuuden tuotantotilat vaativat kalusteita, jotka kestävät kovaa käyttöä ja tukevat tarkkaa työskentelyä. Kalustevalinnat liittyvät tuotannon laatuun, tarkkuuteen ja luotettavuuteen. Tarjoamme kalusteratkaisuja, jotka yhdistävät kestävyyden ja toimivuuden sekä varmistavat sujuvat tuotantoprosessit.

 • Partikkelien hallinta: elektroniikkateollisuudessa tuotteiden, kuten piirilevyjen ja muiden komponenttien, valmistus vaatii erittäin puhtaita olosuhteita. Puhdastilakalusteet on suunniteltu materiaaleista, jotka eivät tuota pölyä tai muita epäpuhtauksia, mikä on kriittistä komponenttien tarkkuuden ja toimivuuden kannalta.
 • Puhtaanapito: puhdastilakalusteiden pinnat on helppo pitää puhtaina, mikä on välttämätöntä tuotantoprosessien aikana syntyvien partikkelipäästöjen minimoimiseksi. Tämä auttaa vähentämään tuotantovirheitä ja parantamaan lopputuotteiden laatua.
 • Räätälöitävyys ja ergonomia: puhdastilakalusteet voidaan suunnitella yksilöllisesti tilaan sopiviksi, mikä mahdollistaa ergonomisen työympäristön luomisen.
 • Kestävyys ja laatu: valmistettuna korkealuokkaisista materiaaleista Suomessa, puhdastilakalusteet kestävät teollisuuden vaativia olosuhteita.

Ratkaisut ja lisävarusteet mittatilaustyönä

Valmistamme kaikki puhdastilakalusteet asiakkaan mittojen ja tilan vaatimusten mukaan. Voimme perforoida sekä elektrolyyttikiillottaa työ- ja hyllytasot, jolloin saadaan minimoitua partikkelien määrät tasojen pinnoilla. Kalusteisiin saa myös erilaisia lisävarusteita, kuten korkeudensäätöjärjestelmät, valaisimet, vetolaatikostot, näyttötelineet, työkalukannattimet, pistorasiaryhmät ym.

Putkiaivot tunnetaan hyvästä palvelusta, korkeasta ammattitaidosta ja nopeista toimituksista. Olemme saaneet kiitosta siitä, että huomioimme asiakkaan edun kaikissa ratkaisuissamme ja palveluissamme. Pyrimme vastaamaan kaikkiin asiakastiedusteluihin yhden työpäivän kuluessa, joten ota yhteyttä ja kerro tarpeestasi.

Usein Kysytyt Kysymykset

Käytämme vain parhaita materiaaleja, jotka kestävät kemikaaleja ja ovat helppoja puhdistaa. Tämä takaa kalusteiden pitkän iän ja turvallisuuden.

Kyllä, tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaidemme yksilöllisiä vaatimuksia.

Puhdastilakalusteet on suunniteltu parantamaan myös työntekijöiden turvallisuutta. Ne auttavat ylläpitämään steriiliä ympäristöä, joka suojaa työntekijöitä mahdollisilta vaarallisilta aineilta. Lisäksi ergonomisesti suunnitellut kalusteet voivat vähentää fyysisen rasituksen aiheuttamia vammoja.

icon ota yhteytta

Ota meihin yhteyttä

Haluatko henkilökohtaista palvelua? Ota meihin yhteyttä ja sovi maksuton konsultaatio.

Lähetä yhteydenottopyyntö
icon tyokalu

Lähetä tarjouspyyntö

Lähetä tarjouspyyntö lomakkeella. Vastaamme mahdollisimman nopeasti.

Pyydä tarjous

Ota meihin yhteyttä »
Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä

Tutustu tuotevalikoimaan »
Valmistamme kalusteet itse

Liity sopimusasiakkaaksi »
Saat alennuksia ja tilaat verkkokaupasta laskulla ilman arvonlisäveroa

putkiaivot logo

Innovatiivisia ratkaisuja
vuodesta 2009

Putkiaivot Oy

Pursimiehenkatu 8 B
24100 Salo

Katso kartalla »

luotettava kumppani logo kauppalehti menestyjät logo suomen vahvimmat platina logoISPM 15 merkintä (ISPM 15-merkintäoikeus)

Copyright © 2024 Putkiaivot Oy