Muunneltavat teollisuuskalusteet sekä kone- ja laitesiirrot

Ota meihin yhteyttä »
Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä

Tutustu tuotevalikoimaan »
Valmistamme kalusteet itse

Liity sopimusasiakkaaksi »
Saat alennuksia ja tilaat verkkokaupasta laskulla ilman arvonlisäveroa

Etusivu » Kuljetinjärjestelmät » FlexLink - Kuljetinjärjestelmät ja varaosat

FLEXLINK – KULJETINJÄRJESTELMÄT JA VARAOSAT

Kuljettimen osista avaimet käteen -ratkaisuihin, FlexLink toimittaa automatisoituja tuotantovirtaratkaisuja, jotka lisäävät tuotantoprosessienne tehokkuutta. Ratkaisumme minimoivat lisäarvoa tuottamattomat toiminnot ja pullonkaulat, leikkaavat läpimenoaikaa jopa puoleen ja ovat helposti sovitettavissa erilaisille tuotteille. Ratkaisumme on suunniteltu matalien omistuskustannusten ja uudelleenkäytettävyyden tavoitteluun, vaatien vähemmän huoltoa ja kuluttaen vähän energiaa.

Ratkaisuja huomiselle

  • Innovatiiviset kuljetusjärjestelmät ja komponentit
  • Palvelut ja tuki, jotka varmistavat tuottavuuden
  • Ohjaukset ja tehokkuustyökalut

Kuljetinjärjestelmät saumattomaan virtaukseen

FlexLink investoi ratkaisuihin, joita voidaan muokata ja räätälöidä helposti, mikä on erityisen arvokasta toimialoilla, joilla kysyntä muuttuu nopeasti. Huolehdimme siitä, että tuotteenne kulkevat prosessissa saumattomalla ja hukkaa vähentävällä tavalla. Käsiteltävien tuotteiden paino voi vaihdella muutamista grammoista 30 kiloon. Eri raideleveydet sopivat pienille lääkepulloille aina sataan kudosrullan nippuun asti. Valittavana on erilaisia virtausnopeuksia, jopa 1000 tuotetta minuutissa!

Palauta arvokasta lattiatilaa

Parantamalla tuotantovirtaa palautatte arvokasta lattiatilaa ja mahdollistatte lisääntyneen tuotantokapasiteetin tai paremman saavutettavuuden työntekijöillenne.

Laaja valikoima toimintoja on kehitetty alan osaamisen ja tuhansien asennusten maailmanlaajuisten kokemusten perusteella.

Vähennä hukkaa

Huolellinen tuotteiden käsittely suurella kapasiteetilla vaikuttaa merkittävästi tuotannon tehokkuuteen. Oikein suunnattu tuote voi estää vakavia pysähdyksiä tai tukoksia tuotantovirrassa, samalla minimoiden kapasiteettitappiot ja vähentäen hukkaa.

Valitessanne eri tekniikoista tuotteiden suuntaamiseen, kuten kallistamisen, työntämisen ja kiertämisen, varmistamme, että ratkaisu on riittävän vahva käsittelemään nopeita virtauksia ja että korkeat tarkkuus- ja suorituskykytasot saavutetaan

Löydä ratkaisunne

Haluatteko ottaa merkittäviä askelia kohti suurempaa tehokkuutta?

Asiantuntijamme auttavat teitä valitsemaan tarpeisiinne parhaiten sopivan ratkaisun. Analyysi perustuu suorituskykyyn, prosesseihin ja tuotteen ominaisuuksiin linjalla. Tarkkaan suunnitellut ja standardoidut toiminnot takaavat tehokkaat ratkaisut alan osaamiseen, korkealaatuisiin komponentteihin, toimintomoduuleihin ja ohjelmistoon. Palvelut ja tuki ovat olennainen osa ainutlaatuista tarjoustamme, sillä ne takaavat ajan mittaan suorituskyvyn ja alhaiset omistuskustannukset.

FlexLink on maailmanlaajuinen automatisoitujen tuotantovirtaratkaisujen toimittaja ja modernien kuljetusjärjestelmien innovaattori.

FlexLink “Clean in place”

Lisätietoa: FlexLink

icon ota yhteytta

Ota meihin yhteyttä

Haluatko henkilökohtaista palvelua? Ota meihin yhteyttä ja sovi maksuton konsultaatio.

Lähetä yhteydenottopyyntö
icon tyokalu

Lähetä tarjouspyyntö

Lähetä tarjouspyyntö lomakkeella. Vastaamme mahdollisimman nopeasti.

Pyydä tarjous

Ota meihin yhteyttä »
Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä

Tutustu tuotevalikoimaan »
Valmistamme kalusteet itse

Liity sopimusasiakkaaksi »
Saat alennuksia ja tilaat verkkokaupasta laskulla ilman arvonlisäveroa

putkiaivot logo

Innovatiivisia ratkaisuja
vuodesta 2009

Putkiaivot Oy

Pursimiehenkatu 8 B
24100 Salo

Katso kartalla »

luotettava kumppani logo kauppalehti menestyjät logo suomen vahvimmat platina logoISPM 15 merkintä (ISPM 15-merkintäoikeus)

Copyright © 2024 Putkiaivot Oy