Muunneltavat teollisuuskalusteet sekä kone- ja laitesiirrot

Ota meihin yhteyttä »
Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä

Tutustu tuotevalikoimaan »
Valmistamme kalusteet itse

Liity sopimusasiakkaaksi »
Saat alennuksia ja tilaat verkkokaupasta laskulla ilman arvonlisäveroa

Heinäkuussa 2017 palveluvalikoimamme laajeni, kun Premet Engineering Oy:n liiketoiminta siirtyi Putkiaivot Oy:n omistukseen. Tuotannon ratkaisujen ohella kauttamme saa myös erilaiset yritysmuutot, koneiden haalaukset, tehtaiden sisäiset laitesiirrot, tehtaiden siirrot, koneasennukset, pakkaukset, purkutyöt sekä muovialan koneiden siirrot ja huoltotyöt.

Huollamme niin ruiskupuristuskoneet, kuljettimet kuin raaka-ainejärjestelmätkin. Käytössämme on myös paineilmalla toimivat siirtotyynyt raskaille taakoille jotka helpottavat siirtojen sujumista.  

Purkukohteissa huolehdimme myös purkujätteen käsittelystä asiakkaan toivomalla tavalla. Hyvä suunnittelu, ammattitaitoinen ja kokenut henkilökunta sekä tarkoitukseen sopivat työkalut mahdollistavat korkealuokkaisen palvelun.

 

laitesiirrot ja yritysmuutot

Laitesiirrot ja yritysmuutot

Suoritamme laitesiirrot ja yritysmuutot ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti. Siirrämme niin yksittäisen koneen kuin kokonaisen tehtaankin. Raskaat taakat siirrämme paineilmalla toimivilla siirtotyynyillä.

Huolto ja asennuspalvelu

HUOLTO JA ASENNUSPALVELU
TEOLLISUUDEN PURKUTYÖT

Teollisuuden purkutyöt

Puramme esim. pienet rakennukset, seinärakenteet, siilot, ilmastointikoneet, lämpökeskukset, koneet ja laitteet. Suunnittelemme ja suoritamme purkutyön sekä siirrämme purkujätteen pois asiakkaan toivomalla tavalla.

Pakkauspalvelut

Pakkaamme koneet kuljetusvaatimusten mukaisesti. Valmistamme laitteille alustat ja laatikot. Teemme kosteussuojauksen pakattaville tavaroille sekä hoidamme sidonnan ja tarvittavat lastaukset.

Meillä on ISPM-15 -merkintäoikeus.

yritysmuutot ja laitesiirrot ikoni

putkiaivot logo

Innovatiivisia ratkaisuja
vuodesta 2009

Putkiaivot Oy

Pursimiehenkatu 8 B
24100 Salo

Katso kartalla »

luotettava kumppani logo kauppalehti menestyjät logo suomen vahvimmat platina logoISPM 15 merkintä (ISPM 15-merkintäoikeus)

Copyright © 2024 Putkiaivot Oy